O.K. Auto Oy

Asiakasta arvostavaa kumppanuutta jo vuodesta 1964.

 

Jyväskylässä pääpaikkaansa pitävä O.K. Auto Oy korostaa omassa toiminnassaan asiakaslähtöisyyttä ja asiakkaan tarpeita.
Toyota -jälleenmyytiin keskittyneellä O.K. Autolla on myyntipiste kuudessa kaupungissa. Toiminta on alkanut jo vuonna 1964  Jyväskylässä. Jyväskylän lisäksi muut O.K. Auton toimipisteet sijaitsevat Jämsässä ja Äänekoskella. Maakunnan rajojen ulkopuolelle O.K. Auto Oy laajentui vuonna 1997, jolloin perustettiin liike Kouvolaan. 2000-luvulla O.K. Auto on yritysostojen kautta laajentunut edelleen Iisalmeen ja Joensuuhun. 53
vuotta toiminut perheyritys työllistää yhteensä 127 henkilöä. Kuluvan vuoden liikevaihto tulee olemaan noin 67 miljoonaa euroa.
Autokauppa on herkkä toimiala, johon talouden nousut ja laskut vaikuttavat nopeasti. O.K. Autolla on huolto- ja varaosapalvelut kaikilla paikkakunnilla, useissa toimipisteissä löytyy myös korikorjaamo sekä Jyväskylästä, Kouvolasta ja Joensuusta lisäksi maalaamo.
 

Palkittua asiakastyytyväisyyttä
Toimialueillaan O.K. Auto Oy on ollut perinteisesti markkinajohtaja.
O.K. Autolla on iso, vankka, uskollinen ja pitkäaikainen asiakaskunta sekä yhden automerkin myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt osaava pitkäaikainen henkilökunta, joka on vahvasti sitoutunut asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu onkin yksi O.K. Auton peruskivistä.
Asiakaslähtöisyydestä kertoo toimitusjohtajan huoneessa kunniapaikalle nostettu Toyota Ichiban –asiakastyytyväisyyspalkinto. Se myönnettiin talolle kesäkuussa 2008, tunnustuksena erinomaisesti toteutetusta asiakastyytyväisyysohjelmasta. O.K. Auto on yksi eri puolilla maailmaa toimivista 35:stä Toyota –jälleenmyyjästä, jotka ovat asiakastyytyväisyyttä mittaavien kyselyjen mukaan onnistuneet sekä myynnissä että huollon palveluissa erinomaisesti. O.K. Auto palkittiin toistamiseen Toyota Ichiban European Customer Satisfaction Awardilla vuonna 2010, ollen näin ensimmäinen kahdesti tämän tavoitellun palkinnon vastaanottanut Toyota-jälleenmyyjä Suomessa.
Jokainen asiakassuhde on hoidettava hyvin alusta alkaen. Muuten ei toiminnalla ole jatkuvuutta.

Ekologisuus korostuu edelleen
O.K. Autossa uskotaan myös ympäristöystävällisyydessä sen edustaman automerkin, Toyotan vahvuuksiin ja kilpailukykyyn. Asiakkaat haluavat nykyään vähemmän kuluttavia autoja kuin aiemmin.
Ympäristöystävällisyys on autokaupan ehdoton trendi, joka tulee edelleen vahvistumaan. Tulevaisuudessa ajamme biopolttoaineautoilla, vetyautoilla, sähköautoilla ja hybridiautoilla. Tavoitteena esimerkiksi Toyotalla on nollapäästöt, eli pakoputkesta tuprahtaa joskus tulevaisuudessa toivon mukaan pelkkää vesihöyryä.