Jokainen matka merkitsee.
Jokainen asiakas on tärkeä.

Jo 60 vuoden ajan.

O.K. AUTO OY

 

Jyväskylässä pääpaikkaansa pitävä O.K. Auto Oy korostaa omassa toiminnassaan asiakaslähtöisyyttä ja asiakkaan tarpeita.

Toyota -jälleenmyytiin keskittyneellä O.K. Autolla on myyntipiste kahdeksassa kaupungissa. Toiminta on alkanut jo vuonna 1964  Jyväskylässä. Jyväskylän lisäksi muut O.K. Auton toimipisteet sijaitsevat Jämsässä ja Äänekoskella. Maakunnan rajojen ulkopuolelle O.K. Auto Oy laajentui vuonna 1997, jolloin perustettiin liike Kouvolaan. 2000-luvulla O.K. Auto on yritysostojen kautta laajentunut edelleen Iisalmeen ja Joensuuhun. Viimeisimpänä alkuvuodesta 2024 O.K. Auto Oy laajentui Mikkeliin ja Savonlinaan.

Jo 60 vuoden ajan toiminut perheyritys työllistää yhteensä 165 henkilöä. O.K. Autolla on huolto- ja varaosapalvelut sekä autovuokrauspalvelu kaikilla paikkakunnilla, useissa toimipisteissä löytyy myös korikorjaamo sekä Jyväskylästä, Kouvolasta ja Joensuusta lisäksi maalaamo.


 

Palkittua asiakastyytyväisyyttä


O.K. Auto Oy on ollut perinteisesti ollut markkinajohtaja omilla toimialueillaan.
O.K. Autolla on iso, vankka, uskollinen ja pitkäaikainen asiakaskunta sekä yhden automerkin, Toyotan, myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt osaava pitkäaikainen henkilökunta, joka on vahvasti sitoutunut asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu onkin yksi O.K. Auton peruskivistä.

Asiakaslähtöisyydestä kertoo toimitusjohtajan huoneessa kunniapaikalle nostettu Toyota Ichiban –asiakastyytyväisyyspalkinto. Se myönnettiin talolle kesäkuussa 2008, tunnustuksena erinomaisesti toteutetusta asiakastyytyväisyysohjelmasta. O.K. Auto on yksi eri puolilla maailmaa toimivista 35:stä Toyota –jälleenmyyjästä, jotka ovat asiakastyytyväisyyttä mittaavien kyselyjen mukaan onnistuneet sekä myynnissä että huollon palveluissa erinomaisesti. O.K. Auto palkittiin toistamiseen Toyota Ichiban European Customer Satisfaction Awardilla vuonna 2010, ollen näin ensimmäinen kahdesti tämän tavoitellun palkinnon vastaanottanut Toyota-jälleenmyyjä Suomessa.

 

"Jokainen asiakassuhde on hoidettava hyvin alusta alkaen.
Muuten ei toiminnalla ole jatkuvuutta."

 

 

 Ekologisuus korostuu edelleen


O.K. Autossa uskotaan vahvasti sen edustaman automerkin, Toyotan vahvuuksiin ja kilpailukykyyn päästöttömän autoilun edelläkävijänä. Asiakkaammekin ovat nykyään valveutuneita ympäristömme hyvinvoinnin edistämisestä ja myös taloudellisten haasteiden johdosta etsivät vähemmän kuluttavia autoja.

Ympäristöystävällisyys on autokaupan suuntaus, joka tulee edelleen entisestään vahvistumaan. Jo nyt ajamme biopolttoaineautoilla, sähköautoilla ja hybridiautoilla ja ehkä jo lähituleivaisuudessa vetyautoilla. Tavoitteena Toyotalla on nollapäästöt, eli tulevaisuudessa pakoputkesta tuprahtaa pelkkää vesihöyryä.